Wekelijkse Proeverij

Proef iedere donderdagavond vanaf 20:00 uur een bijzonder bier, terwijl onze bierkenners het verhaal achter het bier vertellen in de online proeverijvideo

Ontdek

Ontdek bieren die je nog niet hebt geproefd uit binnen- en buitenland. Of proef bekende bieren, zoals je ze nog niet eerder hebt geproefd!

Je krijgt..

Iedere 2 maanden, een pakket met 8 bieren thuisgestuurd. Toegang tot de wekelijkse videoproeverij, tot onze clubevents zoals een “offline” proeverij met onze leden of een brouwerijbezoek.

Lid worden van het Proeflokaal

In het Proeflokaal proef je wekelijks samen met andere bierliefhebbers mooie bieren met een goed verhaal.

We zoeken naar het verhaal achter het bier en de brouwer. We vertellen over de geschiedenis van bier en over het brouwproces. We leren fijn-proeven: we degusteren het bier. Door met aandacht te kijken, ruiken en proeven kun je je eigen smaak ontwikkelen en het speciale in speciaalbier verder ontdekken.

Onze bierkenners gaan samen met jou bier proeven in online proeverijvideo’s. Iedere week op donderdagavond 20:00 uur zetten we een nieuwe video online. Jij kunt deze thuis bekijken, tegelijk meeproeven en meediscussiëren op de website van Bierlokaal.com binnen het Proeflokaal. Je krijgt de bieren uiteraard thuisgestuurd. Probeer het eens met een proefabonnement van 2 maanden (8 bieren)!

Her bier van vorige week

Berghoeve_onruststoker

Het bier van deze week

 Kies je lidmaatschap: