Het persoonlijke speciaalbierpakket met stouts en tripels

Beste Steef,

Aan je recentste check-ins te zien hou je tegenwoordig steeds meer van stouts. Daar zijn we ook op gebriefd door Lennart, van wie je dit mooie pakket hebt gekregen: ‘Hoofdzakelijk stouts, Tripel Karmeliet en Gouden Carolus is een van zijn favoriete bieren en hier een daar een exotische uitschieter’. Met dit in het achterhoofd hebben we een mooie selectie voor je gemaakt. 

We gaan er een paar voor je uitlichten:

# 1 Pineapple Express Stout. Een van mijn favoriete bieren uit het pakket: Barrel aged stout op cognac en whiskey vaten, met een vleugje ananas. Voldoet naar verwachting aan jouw wensen. One-way Express to Tropical Hangover.

# 2 More Complicated Than Your Girlfriend – American Imperial Stout. Tja, wij hebben de naam ook niet bedacht, maar de brouwer kent zijn klanten. Deze stout is vers van de pers, zo vers dat ze niet eens in de kassa stond. Primeur! Een mooie combinatie van koffie, chocolade en gezoet met beetje vanille.

# 3 Dochter van de Korenaar – Sans Pardon Stout. De dochter van de Korenaar behoort tot de beste brouwerijen uit België. Zwart bier met geroosterde tonen, chocolade en vanille. Ze geeft je met haar 11% sans pardon een flinke optater, ook in smaak!

# 4/5 Pater Lieven & Witkap Pater – Tripels. Je hebt zo te zien een paar hele goede tripels in de favoriete bieren staan. Je favoriete bier is de Tripel Karmeliet en Gouden Carolus. Daar mag je deze twee Belgische toppers aan toevoegen. Altijd een goede keuze, ze stellen je nooit teleur. Goed Belgisch bier, niet zomaar overal te verkrijgen, that’s how we like it

# 6 De Zwarte Sinjoor van ’t Pakhuis. Het Pakhuis uit Antwerpen maakt mooie bieren, en deze zwarte stout met drop mag niet ontbreken op jouw check-in lijst!

Geniet, en drink met je maten!

Groeten, Marc