Bierwekker Inschrijving

Een maandelijks abonnement op het persoonlijke bierpakket, maar dan zonder verplichtingen!

We houden van een goed gevulde biervoorraad. Met veel mooie bieren om uit te kiezen. Die je nog nooit hebt geproefd. Iets waar je je op verheugd. Want misgrijpen op een vrije avond is nooit leuk.

Op veler verzoek hebben we een nieuwe dienst voor jullie ontwikkeld. Het is een soort abonnement op jouw gepersonaliseerde speciaalbier pakket (de Bierstylist). Maar ook weer niet: want ook wij zitten liever nergens aan vast.

Dat is dus exact wat we je bieden: een simpele reminder om jouw persoonlijke biervoorraad aan te vullen. Vrijblijvend, maar wanneer gewenst is er met drie klikken nieuw bier onderweg. Speciaalbier op basis van jouw smaak. Bier dat je nog nooit hebt geproefd. Klinkt goed toch? Dat dachten wij ook!

  • Voor iedere bierdrinker is er een op maat gemaakt pakket
  • Diverse grootte in de bestelbare pakketten (€ 30, € 50, € 70)

Hoe werkt het?

1. Meld je hieronder aan voor de Bierwekker door jouw wensen door te geven, vul duidelijk je Untappd naam in, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
2. Iedere maand ontvang je de Bierwekker. Dat is een mail met een persoonlijke betaallink.
3. Hierna kun je kiezen: Betaal, skip een maand of pas de voorkeuren aan. 100% vrijheid, je zit nergens aan vast. Uiteraard is het ook mogelijk om je weer uit te schrijven indien gewenst. 
4. Na betaling is het bier onderweg!