Over Bierlokaal.com

Team Bierlokaal

Voor en door Biergeeks.

Bierlokaal.com wordt gemaakt voor en door biergeeks: van liefhebbers tot professionele bierkenners. Wij brengen goed bier van goede mensen, naar goede mensen.

Wij selecteren bijzondere speciaalbieren. Persoonlijk, voor iedereen uniek op basis van hun eigen smaak. Nieuwe bieren die jij ook lekker vindt. Bieren die je nog nooit hebt geproefd. We delen verhalen achter verschillende speciaalbieren en hun toegewijde brouwers en je leert meer over alles wat er te weten is over bier. Zo laten we steeds meer mensen genieten van onze favoriete drank. 

Wie zijn we?

Menno Braakman: Mede-oprichter en bierliefhebber

Menno wilde altijd al van zijn hobby zijn beroep maken. En het bierlokaal geeft hem die kans! Hij houdt ervan om vanuit zijn passie voor marketing en bier, te bouwen aan diensten die echt waarde hebben. Zo maakt Menno voor alle doelgroepen binnen de biercommunity graag de vertaalslag!

Linda van Ras: Mede-oprichtster en bierliefhebber

Linda is verantwoordelijk voor de online marketing en de productie van alle biercontent. Daarnaast is ze digital director bij een mediabureau en heeft daarmee enorme passie en expertise van online media. Ze trakteert bovendien graag op eigengemaakte brouwsels zoals wijn, gin of limoncello.

Edward Morshuis: Mede-oprichter en bierkenner

Edward is al 16 jaar lid van het ABT en vierde generatie eigenaar van een speciaalbier cafe. Al zijn bierkennis brengt Edward graag over, hij zal je voorzien van prachtige verhalen over de selectie bieren in de pakketten. 

Marc Morshuis: Inkoper en bierkenner

Marc is verantwoordelijk voor de inkoop van onze bieren en is altijd op de hoogte van de nieuwste bieren. Hij reist stad en land af om jullie te voorzien van de meest bijzondere bieren en verhalen. Daarnaast is hij eigenaar van Pakhuis Twente, een speciaalbierslijterij met dan 1.700 speciaalbieren op voorraad.

Sjors Kemna: Logistiek en bierliefhebber

Sjors is samen met Marc al jaren een vertrouwd gezicht bij Pakhuis Twente. Hij is de rechterhand van Marc en Edward. Binnen het Bierlokaal zorgt Sjors ervoor dat alle logistieke & operationele zaken soepel verlopen en dat alles op tijd op zijn plek komt.