Speciaalbier met biet en trekdrop

Beste Rick,


Tof dat je weer een speciaalbier pakket heb besteld! Ik heb je Untappd profiel bestudeerd en zie dat je een breed smaakprofiel hebt. Als jouw persoonlijke biershopper heb ik voor jou een zorgvuldige keuze gemaakt met bieren die je zeker gaat waarderen. En bieren die je nog nooit hebt ingecheckt op Untappd natuurlijk! Ik ga er een aantal voor je uitlichten.


Paix Dieux is een abdijbier uit België, een tripel van 10%. Dit bier wordt alleen ’s nachts gebrouwen met volle maan! Een symbool op het bier geeft aan bij welke maan het wordt gebrouwen, zo kun je diverse brouwsels maand per maan vergelijken.


De Dutch Bargain Imperial Pale Ale was de beste Belgian Strong in 2016 én heeft de prijs gewonnen van beste verpakking. Naast de smaak krijgt het oog dus ook wat moois! Ik heb van dezelfde brouwerij de stout erbij gedaan, heel erg lekker dus zeker het proberen waard.


De Black Blood van het Oostenrijke Bevog is een zwarte IPA met veel hop en.. rode biet! Ik zie dat je van bijzondere smaken houdt, dus dit zal je bevallen. Daarbij nog een stout met trekdrop, de smaak doet anders dan vermoeden dus een mooie verrassing.

De Pot Kettle van Yeasty Boys is het flagship bier van deze brouwerij. All the way uit New Zeeland! Deze porter Pot Kettle heeft al veel prijzen gewonnen en is zelfs in 2012 tot het beste bier uit Azie gekroond (Champion Beer of Asia 2012).

Speciaal is ook de BW 17 Champagne Cognac. Een barley wine geïnfuseerd met een cognac van 60% grande en 40% petit champagne. Heerlijk bier met tonen van jasmijn, acacia, vanille, eiken en rijke fruit tonen. Bijzonder en spannend!

Geniet, en drink met je maten!
Groeten, Marc

Het persoonlijke bierpakket

Dit pakket is persoonlijk samengesteld op het Untappd profiel en de persoonlijke wensen ter waarde van € 45,-. Voor dit pakket is op verzoek gekozen voor kwaliteit, Marc shopt persoonlijk bier voor jouw verzameling. Wil je zelf ook een speciaalbier pakket, samengesteld op jouw eigen bierprofiel? Bestel dan nu de Bierstylist